Huisregels / Forumregels MBVP

Mededelingen over het forum vind je hier
Gesloten
Gebruikersavatar
Michael
Beheerder
Berichten: 585
Lid geworden op: 24 sep 2007 20:20
Echte naam: Michael Claassen
Facebook: www.facebook.com/michael9212
Locatie: Zwaag

Huisregels / Forumregels MBVP

Bericht door Michael » 25 sep 2007 12:42

Welkom op het forum van Modelbouwvereniging Papendrecht.

Dit forum is toegankelijk voor gasten en alleen te gebruiken voor geregistreerde leden en is geheel kosteloos.

Voor het gebruik van het forum is het huishoudelijk reglement van Modelbouwvereniging Papendrecht van toepassing welke is te lezen op de ledenpagina of is op te vragen bij het bestuur.

*Plaats geen post wat, reclame bevat, pornografisch materiaal bevat, discriminerend is, schade aan kan richten aan bedrijven/personen en welke wettelijk strafbaar zijn.

*Je zal geen post plaatsen met daarin materiaal waarop een copyright zit wat niet in jouw bezit is.

*Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jou geplaatste berichten. Wij, bestuur en webbeheer van MBVP, behouden ons het recht voor de informatie over jou te openbaren in het geval van een klacht of gerechtelijke stappen welke het gevolg zijn van een door jou gepost bericht.

*Plaats alleen post waar overige forumgebruikers ook wat aan hebben.

*Plaats post in de juiste forums met duidelijke titels.

*De administrator/moderator behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van reden berichten dan wel teksten in het forum te wijzigen, te verplaatsen of te verwijderen indien deze in strijd zijn met de regels.

*Bij overtreding van een van deze regels zal de forumgebruiker worden gewaarschuwd. Als de regels wederom worden overtreden volgt er een tijdelijke uitsluiting van het forum (duur afhankelijk van overtreding). Mocht dit alles niet helpen zal de betreffende forumgebruiker worden verwijderd en niet meer worden toegelaten.

Privacy Policy: Forum Modelbouwvereniging Papendrecht verzamelt automatisch informatie in een database (zoals je IP-adres, e-mail, naam, vragen en antwoorden). Ze kunnen worden aangewend bij het nemen van beslissingen indien je de huisregels overtreden hebt. Bij deelname aan het forum ga je akkoord met het opslaan van deze gegevens. Gegevens die u aan Modelbouwvereniging Papendrecht verstrekt blijven strikt vertrouwelijk. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden. Modelbouwvereniging Papendrecht zal uw gegevens alleen gebruiken voor de eigen doeleinden.

Een uitgebreide Privacy verklaring vind je hier.

Het bestuur en webbeheer van MBVP nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de geplaatste berichten.
:attentie: Ik weet het zeker.... denk ik..!! :rules:
Gesloten